Ny vaskemaskine til Floating Action Kuglepenne -

19-01-2012
I vores "flydende afdeling" er smilene store efter installation af en ny specialbygget vaskemaskine, som tager det hårde arbejde ud af produktionsprocessen.
New Washing machine for floating action pens at Eskesen A/S

Eskesens Originale Floating Action Kuglepenne penne er fyldt med mineralolie i det gennemsigtige rør, og de er naturligvis fedtede efter påfyldning.

I mange år foregik vask af rørene manuelt og var en af de fysisk mest udfordrende stillinger hos Eskesen grundet den måde manuel vask blev udført på.

I flere år har vi arbejdet målrettet for at forbedre de fysiske arbejdsforhold på vores fabrik og vores "flydende afdeling" var en af de resterende "flaskehalse"

Dette er nu blevet løst med opsætningen af den nye avancerede vaskemaskine, som har øget både produktionskapaciteten og smilene hos vores ansatte og samtidig har den elimineret fysisk hårdt arbejde og erstattet det med opsyn.

Eskesen er nu stærkt automatiseret i hele vores fabrik og den høje grad af automatisering betyder, at vores produktionskapacitet og fleksibilitet er meget høj og vores produktionsomkostninger er under kontrol.