Bilnøgleskilte

Bil nøgleskilte er et absolut "must have" for enhver bilforhandler. Ikke alene skal de give telefonnummer og andre kontaktoplysninger til ejeren af ​​bilen, når han har mest brug for det, men den salgsfremmende effekt er også vigtig. Eskesen har leveret bilnøgleskilte til bilindustrien og bilforhandlere over hele verden i mange år.

Nogle gange kan det være en hindring for at have et interessant bilnøgleskilt at nogle har tendens til at vælge det næstbedste - bare et billogo på den ene side og sort tekst på den anden side med deres kontaktoplysninger. Men nogle gange kan dette være spild af penge, da enhvert bilnøgleskilt, som ikke er attraktivt vil blive smidt væk af modtageren.

Når du bruger dit reklamebudget budget, hvorfor så ikke købe et smukt bilnøgleskilt til samme pris. Med Eskesen har du mulighed for fuld farve tryk på begge sider uden ekstra omkostninger.

Med vores nemme konfigurator kan du nemt overføre dine billeder, som evt. digitale fotos af dit bilhus, logoer, personer eller hvad du ønsker. Vis det med det samme i dit foretrukne produkt, og når du er klar, send det til Eskesen for et uforpligtende tilbud eller for at bestille. Det bliver ikke mere simpelt end det.

Klik HER for at oprette dit eget bilnøgleskilt.