Sleutelringen voor autos

Autosleutelringen zijn een absolute "must have" voor elke autozaak. Ze shaffen niet alleen het telefoonnummer en andere contactinformatie aan de eigenaar van de wagen wanneer hij het het allermeest nodig heeft, ook het promotie-effect is belangrijk. Eskesen heeft jarenlang autosleutelringen geleverd aan de autosector en autodealers over de hele wereld.

Soms kan het een belemmering zijn om een boeiende autosleutelring te laten ontwerpen waardoor sommigen gewoonlijk het tweede beste nemen - een autologo op één kant en een zwart-wit druk op de andere kant met de contactgegevens. Maar soms kan dit geldverlies betekenen aangezien een autosleutelring die niet aantrekkelijk is, door de ontvanger zal worden weggegooid.

Wanneer u uw promotiebudget uitgeeft, waarom geen autosleutelringen aankopen aan dezelfde prijs? Eskesen geeft u de optie tot volle kleurprint op beide zijden zonder extra kosten. 

Met onze configurator die gemakkelijk is in gebruik, kunt u eenvoudig uw afbeeldingen uploaden, zoals digitale foto's van uw autozaak, logo's, mensen of wat u ook wilt.  Bekijk het resultaat onmiddellijk in uw product en zodra u klaar bent, zend het naar Eskesen voor een prijsbestek of om te bestellen. Veel eenvoudiger dan dat wordt het niet.

Klik HIER om uw eigen autosleutelring te ontwerpen