Kreative reklameprodukter

The Original Floating Action Pen er formentlig en af ​​de bedst kendte kreative reklameprodukter i verden. Floating Action tilføjer bevægelse og liv til kreative reklameprodukter og hjælper med til at forbedre markedsførings- eller branding kampagner. Evnen til at vise en vare eller tjenesteydelse i bevægelse gør Original Floating Action Penne perfekte som en kreative reklameprodukter. Hvert design er skræddersyet, og mulighederne er uendelige. En kuglepen er ikke bare en kuglepen. The Original Floating Action Pen tilføjer en helt ny dimension til kreative reklameprodukter og begrebet marketing og branding.

Design dine egne kreative reklameprodukter med vores "state-of-the art" Floating Action konfigurator. Vælg blandt tusindvis af eksisterende billeder og baggrunde eller upload dine egne billeder til helt skræddersyede kreative reklameprodukter. Når du er færdig skal bare klikke på animér for at se bevægelsen i dine egne kreative reklameprodukter

Du kan gemme og sende dit design via e-mail og re-redigere designet senere for at foretage yderligere ændringer i dine kreative reklameprodukters design.

Klik HERE for at oprette dine egne kreative reklameprodukter.