Floaty sleutelringen

Sleutelringen zijn een populair geschenk maar Floaty sleutelringen voegen een tikje finesse toe aan dit artikel. Floaty sleutelringen zijn sleutelringen met een glijdend filmpje in een transparant omhulsel. Als de pen wordt gekanteld, schuift er een filmpje heen en weer in het omhulsel tussen de voorgrond en de achtergrond waardoor het beroemde Floaty 3D-effect wordt gecreëerd. Bovendien is de achterkant van de Floaty sleutelhanger in volle kleur bedrukt; hierdoor krijgt u een uniek product en een unieke gelegenheid om uw product en/uw dienst te promoten met één van 's werelds populairste geschenken.

Eskesen heeft geen configuratiekosten of andere verborgen tarieven. Als u over de heel eenvoudige grafische basisvaardigheden beschikt, kunt u gemakkelijk zelf de illustraties voor de Floaty sleutelhangers opzetten zodat u op die manier geen extra tarieven voor de illustraties moet betalen. 

Een design configureren in onze configurator is eenvoudig en u kunt het afgewerkte geanimeerde design onmiddellijk herbekijken als een virtueel Flash-staaltje.

Laat vandaag nog indruk na op uw klanten. Klik HIER om uw eigen Floaty sleutelhanger te ontwerpen.