Sleutelhangers med design

Eskesen heeft sedert jaar en dag sleutelhangers geproduceerd met designs van hoge kwaliteit die gevormd zijn in plastic. We waren één van de eerste bedrijven die ooit deze productiemethode beheerst hebben. Eskesens Eurokey-programma, dat logo's van alle grotere automerken omvat, omvat op maat gemaakte sleutelhangers met een kwalitatief hoogstaand logodruk in volle kleur van elk individueel automerk . Op de achterkant worden de naam en contactgegevens van de individuele autozaak gedrukt. Neem contact op met Eskesen als u een sleutelhanger nodig heeft.
Als u goede afbeeldingen heeft, kunt u ze naar grootte ordenen zodat ze passen in onze generator; op die manier kunt u in onze online designer een sleutelhangerontwerp maken die professioneel oogt. Laad gewoon uw afbeeldingen in de juiste grootte zodat ze passen in het juiste product en bekijk het resultaat online.

De transparante folie van hoge kwaliteit wordt op beide kanten in volle kleur gedrukt en wordt in de sleutelhanger zelf gevormd zodat extra duurzaamheid en kwaliteit is verzekerd. Onze sleutelhangers zijn krasbestendig. Made in Denmark!

Klik HIER om uw eigen sleutelhanger te ontwerpen.