Sleutelhanger in doorzichtig plastic

Koop bij Eskesen in Denemarken sleutelhangers in doorzichtig plastic van hoge kwaliteit. We hebben meer dan 50 jaar lang sleutelhangers in doorzichtig plastic geproduceerd en kennen deze branche dus zeer goed. Onze sleutelhangers worden in Denemarken in onze eigen fabriek geproduceerd en we controleren de kwaliteit van begin tot eind. Onze prijzen zijn laag en onze levertijden snel.

Sleutelhangers in doorzichtig plastic zijn populair als promotieproducten, als souvenirs en merchandise. Het relatief grote drukoppervlak laat toe dat er afbeeldingen met hoge resolutie gedrukt kunnen worden; wanneer dit wordt gedaan met digitale druk op transparante folie die daarna in de sleutelhanger in doorzichtig plastic wordt gevormd, zijn de resultaten onovertreffelijk. 

Alle sleutelhangers in doorzichtig plastic van Eskesen hebben op maat gemaakte designs in volle kleur op beide kanten; de transparante folie van hoge kwaliteit is gevormd in de sleutelhangers voor extra duurzaamheid.  De sleutelhangers in doorzichtig plastic zijn waterbestendig en gaan jaren mee. Ons kwaliteitskenmerk? Geproduceerd in Denemarken. Beter dan dat wordt het niet!

Klik HIER om de configurator te starten en ontwerp uw eigen sleutelhanger in doorzichtig plastic.