Reklamekuglepen med tryk

Eskesen er en af ​​de ældste producenter i verden af reklamekuglepenne med tryk. Eskesen kuglepenne skiller sig ud fra mængden. Det er muligt at skildre næsten hvad som helst med den originale Floating Action kuglepen. Dette er grunden til floaty penne er sådan et godt valg til dine næste reklamekuglepenne med tryk. De er af høj kvalitet, dansk produceret, og hvert pen design er unikt. Du kan gøre så meget mere med Eskesen reklamekuglepenne med tryk sammenlignet med en standard trykt pen.

Design dit eget Reklamekuglepen med tryk i en smart Floating Action konfigurator. Vælg blandt hundrevis, endda tusinder af eksisterende billeder og baggrunde eller upload dine egne billeder til konfiguratoren og lav en fuldt kundetilpasset reklamekuglepen med tryk til dit salgsfremmende arbejde. Når du er færdig kan du klikke animer og se din færdige reklamekuglepen med tryk på skærmen.

Du kan gemme og sende dit design via e - mail og vende tilbage senere for at foretage yderligere ændringer i dit design af din næste reklamekuglepen med tryk.

Klik HER for at oprette din egen reklamekuglepne med tryk.