Eskesen Floaty Pen Nyheder

Article on Eskesen in PLAST panorama - August 2015
Plastindustriens branchemagasin PLASTpanorama havde i sin seneste udgave nr. 7 fra august 2015 en dobbeltsidet artikel om Eskesen
Se mere
 
TV with world map used for Eskesen news
Programmet "Arbejdspladsen - Floating Action Pen" blev vist tirsdag d. 24. december, 2013 kl. 11.10 – 11.15 på DRK.
Se mere
 
Mobilt website03-04-2012
Mobile phone with squares simulating new mobile web site from Eskesen A/S
Med udgivelsen af en QR-kode kampagne og direct e-mail i marts 2012 åbner Eskesen også projektet med at forme fremtidens mobile websted.
Se mere
 
Portuguese flag on balls - signalling new portuguese language version of Eskesens website
Med udgivelsen af en portugisisk sprogversion af Eskesens hjemmeside dækker vi nu det meste af den vestlige verden rent sprogmæssigt.
Se mere
 
Greetings from Holland float pen design from Eskesen A/S
I vores bestræbelser på at støtte vores kunder på den bedste mulige måde, og for at optimere mulighederne for selvbetjening, er endnu et sprog føjet til Eskesens website.
Se mere
 
Eskesen float pen assembly machine
Manuel samling af kuglepenne vil snart være historie med ankomsten af yderligere én meget sofistikeret samlemaskine til fabrikken i Store Merløse.
Se mere
 
New Washing machine for floating action pens at Eskesen A/S
I vores "flydende afdeling" er smilene store efter installation af en ny specialbygget vaskemaskine, som tager det hårde arbejde ud af produktionsprocessen.
Se mere
 
Globe map on PC screen used for Eskesen float pen news item
Kunder som bruger Eskesen.com til bestilling online opnår nu store rabatter hos Eskesen både på produktpriser og forsendelsesomkostninger, vel at mærke transportpriser som allerede er blandt de laveste i industrien.
Se mere
 
Eskesen Floating Action Pen Display Box
n opdateret souvenir display box fra Eskesen vil blive introduceret i slutningen af ​​september 2009. Boksen bevarer dominerende træk ved den tidligere æske, men er blevet forbedret på flere områder.
Se mere
 
New metallic colour for float pens from Eskesen A/S
F14965 penen med krom rør har været en stor succes blandt vores erhvervskunder. Denne succes har ført til tilføjelsen af ​​tre nye metalliske rør.
Se mere
 
Tip and strip display box for the floating action pens with strip design
Tidligere i år har Eskesen introduceret en helt ny række af den verdensberømte Tip & Strip pen. Vi er nu stolte af at præsentere et matchende display med 48 penne i opretstående stilling.
Se mere